NARVA, ESTONIA: THAT’S LIFE

β€œπ»π’Άπ“‹π‘’ π“‰π“Œπ‘œ π’·π’Άπ“ˆπ“€π‘’π“‰π“ˆ, π“Œπ’Ύπ“π“ 𝓉𝓇𝒢𝓋𝑒𝓁.” 🚴
Paul Keres. Grandmaster chess β™Ÿ player. Always the bridesmaid, never the bride. Missed being the Grand Champion on five separate occasions. Many chess historians consider him to be one of the greatest players in history, and the strongest player never to become world champion. He was born in Narva. Hence, the sculpture, the plaque, and … I happen to live on the street named after him. Needless to say, on this past Saturday, he remained number two. I beat him handily. Sorry, Paul. You can’t win β€˜em all. Obviously. πŸ˜‰

β€œ…πš‹πšŽ 𝚊 πš•πš˜πš—πšŽπš›, πšπš›πšŠπšŸπšŽπš•, πšπšŠπš•πš” 𝚝𝚘 πš πšŠπš’πšπšŽπš›πšœ, πš πšŠπš•πš” πšŠπš›πš˜πšžπš—πš, πš—πš˜ πš–πš˜πš›πšŽ πšœπšŽπš•πš-πš’πš–πš™πš˜πšœπšŽπš πšŠπšπš˜πš—πš’…πš’πš’𝚜 πšπš’πš–πšŽ 𝚝𝚘 πšπš‘πš’πš—πš” πšŠπš—πš πš πšŠπšπšŒπš‘ πšŠπš—πš πš”πšŽπšŽπš™ πšŒπš˜πš—πšŒπšŽπš—πšπš›πšŠπšπšŽπš πš˜πš— πšπš‘πšŽ 𝚏𝚊𝚌𝚝 πšπš‘πšŠπš πšŠπšπšπšŽπš› πšŠπš•πš• πšπš‘πš’πšœ πš πš‘πš˜πš•πšŽ πšœπšžπš›πšπšŠπšŒπšŽ 𝚘𝚏 πšπš‘πšŽ πš πš˜πš›πš•πš 𝚊𝚜 𝚠𝚎 πš”πš—πš˜πš  πš’πš πš—πš˜πš  πš πš’πš•πš• πš‹πšŽ πšŒπš˜πšŸπšŽπš›πšŽπš πš πš’πšπš‘ πšπš‘πšŽ πšœπš’πš•πš 𝚘𝚏 𝚊 πš‹πš’πš•πš•πš’πš˜πš— πš’πšŽπšŠπš›πšœ πš’πš— πšπš’πš–πšŽ.”
.
― π™ΉπšŠπšŒπš” π™ΊπšŽπš›πš˜πšžπšŠπšŒ, β€œπ™±πš’πš πš‚πšžπš›β€
We follow the rules in Narva.

Narva, Estonia September 2021

Leave a Reply