MY FAVORITE THINGS SERIES: INTERNATIONAL STREET ART, BOOKS

๐Ÿ…ผ๐Ÿ†ˆ ๐Ÿ…ต๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†…๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ธ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ด ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ†‚ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ†๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†‚: ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ด๐Ÿ†๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป ๐Ÿ†‚๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ…ด๐Ÿ†ƒ ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ†ƒ , ๐Ÿ…ฑ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…บ๐Ÿ†‚ ๐Ÿ“š & ๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ ๐Ÿ“–~ 1๏ธโƒฃ โ€œBookcaseโ€ by @janisdeman & @deeffeed_ , Utrecht, ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ 2๏ธโƒฃ โ€œThe function of education is to teach one to think ๐Ÿค” intensively and to think ๐Ÿ’ญ critically.โ€ – MLK, Jr. by @case_maclaim, Jacksonville, ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ 3๏ธโƒฃ โ€œSo Many Books ๐Ÿ“š, So Little Time ๐Ÿ•ฐ โ€œ by @simpleg1 , ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท 4๏ธโƒฃ โ€œThe importance of knowledge of our history of our ancestors is what inspired this mural. The poems of #MayaAngelou can be seen blended with body paintings on the figuresโ€™ bodies.โ€ By @nunca.art , Los Angeles, ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ 5๏ธโƒฃ โ€œReading Punkโ€ by @patximazzonialonso 6๏ธโƒฃ โ€œBeautiful Journeyโ€ by @artez_online , Istanbul, ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท 7๏ธโƒฃ โ€œJust Catching Up on Some Reading ๐Ÿ“–โ€ by @citykittystreet , New York City, ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ 8๏ธโƒฃ โ€œTea ๐Ÿต Partyโ€ by @artez_online in Belgrade, ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ 9๏ธโƒฃ Maya Angelou โ€œThe Future is Unwrittenโ€ by @obeygiant in Los Angeles, ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ”Ÿ Artist Unknown in Ljubljana, ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ

IMG_5501IMG_5503IMG_5500IMG_5497IMG_5502IMG_5496IMG_5498IMG_5504IMG_5505IMG_5499

 

Leave a Reply